Ammattipätevyyskoulutus

Ammattipätevyyskoulutus - Suomen Ammattiliikenne Akatemia Oy on virallinen Trafin hyväksymä ammattipätevyyskoulutuksia antava koulutuskeskus. Koulutuksemme kattavat kuljettajien sekä perustason- että jatkokoulutuksen.

Ammattipätevyyskoulutus Suomen Ammattiliikenne Akatemia Oy:ltä

On varma valinta kuljettajan ammattipätevyyden perustason ja kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuksen kumppaniksi. Koulutamme vuosittain yli 10.000 henkilöpäivää. Tarjoamme erittäin laajan valikoiman ammattipätevyyden jatkokoulutuspäiviä. Perustason ammattipätevyyden koulutuksiimme ( 140h) pääset mukaan joustavasti. Kurssimme aloituksia on lähes päivittäin.
Koulutuksiimme luottavat kuljetusliikkeet, Kaupungit, kunnat, viranomaistahot, yksityiset henkilöt, jne.
Kouluttajamme ovat ammattitaitoisia alansa osaajia.

Valitse itsellesi tai yritykselle sopivin koulutuspäivä tai ammattipätevyyskoulutus

Erilaisia koulutusohjelmia on valittavana satoja. Koulutusten suunnittelu on siten tarpeen olipa koulutustarpeesi millainen tahansa. Teemme tarpeen mukaan uusia yrityskohtaisia direktiivin (2003/59/EY) mukaisia päiviä kuljettajien koulutustarpeen mukaan. Haemme koulutuspäivään Trafin hyväksynnän jolloin yrityskohtaisista päivistä on saa ammattipätevyysmerkinnän, jolloin ammattipätevyyskoulutus antaa parhaan mahdollisen höydyn. Suunnittelemme koulutuspäivistä aina innostavan, keskustelevan ja motivoivan erilaisin käytännön esimerkein ja harjoitteiden kautta. Keräämme koulutuksista nimettömät palautteet ja ne osoittavat 30.000 henkilön otoksesta 1-5 asteikolla yli 4,5 keskiarvoa. Olemme myös tällä mittarilla katsottuna luotettava kumppani.

 

KOULUTUKSET