Suomen Ammattiliikenne Akatemia

Henkilöiden koulutustarpeet erilaisissa organisaatioissa ovat moninaisia. Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia koulutuspaketteja kuljettajille, yrityksille ja organisaatioille. Koulutamme kuljetus-, teollisuus- ja rakennusalan yrityksiä, sekä vastaamme kuntien ja kaupunkien koulutustarpeisiin. Meiltä saa mm. ensiapuun, turvallisuuteen, liikenteeseen, vaarallisiin aineisiin, asiakaspalveluun sekä paljon, paljon muitakin aiheita, asiakkaan tarpeisiin suunniteltuja koulutuksia unohtamatta.

Liikenneakatemia on koulutustalo, joka tarjoaa perustason ammattipätevyyskoulutusta sekä ammattipätevyyden jatkokoulutusta ympäri Suomen. Perustason koulutukseen (perustaso pitää avata ja kertoa lisää vaikka linkin kautta) pääsee helposti mukaan, kursseja alkaa viikoittain. Jatkokoulutuspäiviä järjestetään päivittäin, myös lauantaisin ja tarvittaessa sunnuntaisin.

Moni kysyy meiltä, että: ”Pitäisi saada viisi päivää täyteen, milloin onnistuisi?” Onnistuu vaikka viikon sisään. Meillä on kuljettajien jatkokoulutuspäiviä joka päivä.

Meidän kouluttajamme ovat omien alojensa osaajia, käytännön ammattilaisia, eivät pelkästään kirjaoppineita asiantuntijoita. Koulutuspäivien sanoma ja opetus viedään aina vastaamaan koulutettavien tarpeita. Koulutuspäivä alkaa usein sillä, että kerrotaan mitä työtä tehdään ja mitä työnkuvaan kuuluu. Kouluttaja ottaa näistä ”kopin” ja vie koulutuspäivän esimerkkejä työtehtäviä vastaaviksi.

Koulutamme yli 10 000 henkilöpäivää vuodessa, ja mittaamme koulutuksemme laatua jatkuvasti palautekyselyillä. Kouluttajissamme arvostetaan käytännönläheisyyttä, asiantuntijuutta, konkreettisia esimerkkejä ja kykyä luoda keskusteleva ilmapiiri. Koulutuspäivistä saamamme palautteet ovatkin kiitettävällä tasolla.

KOULUTUKSET

VIRTUAALIKOULUTUKSET