Elintarvikekuljetukset

Elintarvikkeiden kuljetus on vaativa kuljetusala.

Elintarvikkeita kuljettavan on hallittava laaja osaamisalue. Kuljetusliikkeen ilmoitusvelvollisuus, hygieniavaatimukset, elintarvikehuoneiston säädökset (kuormakori on elintarvikehuoneisto), omavalvontasuunnitelmat, yhteenkuormaamissäännökset ja kylmälaitteiden oikea käyttö ja huolto luovat vaativan viitekehyksen minkä mukaan kuljetusliikkeen ja kuljettajan on toimittava.

Koulutuksessa käydään käytännön tasolla kuljettajan turvallinen toiminta kuorman varmistamisessa ja elintarvikelainsäädäntö. Lisäksi lämmönsäädön hallintalaitteiden tekniset ominaisuudet toimintahäiriöiden ennaltaehkäisemiseksi on koulutuksen pääaiheita.

Koulutus sisältää:

  • ATP-sopimus
  • Kuormakorin vaatimukset
  • Ajoneuvon kuormaus
  • Yhteenkuormaus säädökset
  • Kylmäkone, rakenne ja tarkastukset
  • Takalaitanostin
  • Kuorman varmistamisen

Koulutuksen tavoitteena on hallita lainsäädäntö, kuljetuksen kriittiset pisteet, oikea kuormaus ja elintarviketurvallisuuden varmistaminen.

Jos haluat lisätietoja elintarvikekuljetuskoulutuksistamme, soita meille numeroon 010 2790 600 tai ota yhteyttä Yhteystiedot-sivun kautta.

Tulevat koulutukset

Ei tulevia koulutuksia tällä hetkellä. Kysy koulutuksistamme numerosta 010 2790 600.

KOULUTUKSET

VERKKOKOULUTUKSET