Turvallisuusneuvonantaja

Suomen Ammattiliikenne Akatemia järjestää TNA- eli turvallisuusneuvonantaja koulutuksia eri kaupungeissa ympäri Suomen. Katso sivun alaosasta seuraavien koulutusten ajankohdat ja paikkakunnat. Suosittelemme kolmen päivän koulutusta mikäli koulutuksen osallistujalla ei ole kovin paljon tietoa vaarallisten aineiden kuljetus- ja pakkausmääräyksistä. Kahden päivän pituinen koulutus sopii hyvin niille henkilöille, jotka ovat menossa uusimaan turvallisuusneuvonantajapätevyyttään Liikenteen turvallisuusviraston järjestämässä koetilaisuudessa.

Toiminnanharjoittajan tulee nimetä turvallisuusneuvonantaja yritykseen.

Yritysten, jotka kuljettavat tai kuormaavat vaarallisia aineita, tai joiden toiminnalla on muuten vaikutusta näiden aineiden kuljetusturvallisuuteen tie- ja/tai rautatiekuljetuksissa, on nimettävä erityisesti tätä tarkoitusta varten koulutettu henkilö yrityksen turvallisuusneuvonantajaksi. Vaarallisen aineen kuljetuksella tarkoitetaan myös pakkaamista, lähettämistä, kuormaamista sekä muuta toimintaa, jolla on vaikutusta kuljetuksen turvallisuuteen.

Turvallisuusneuvonantajana voi toimia toiminnanharjoittaja itse, toiminnanharjoittajan palveluksessa oleva henkilö tai ulkopuolinen henkilö. Turvallisuusneuvonantajalla on oltava voimassaoleva todistus turvallisuusneuvonantajan tutkinnosta, jonka saa kun on hyväksytysti suorittanut Liikenteen turvallisuusviraston järjestämän TNA-kokeen (Huom pakollinen ilmoitus 3 viikkoa ennen koetilaisuutta, katso tarkemmin täältä.

Turvallisuusneuvonantaja koulutuksissa opetamme vaarallisten aineiden kanssa toimimiseen liittyvät määräykset ja tarjoamme ammattimaisen koulutuksen käytännön tilanteisiin. Kouluttajamme laaja ammattiosaaminen ja työskentely turvallisuusneuvonantaja sekä vuosien kokemus valvonnasta takaavat sen, että koulutuksen jälkeen jokainen osallistuja osaa toimia turvallisuusneuvonantajana.

Tulevat koulutukset

KOULUTUKSET

VIRTUAALIKOULUTUKSET