Ammattipätevyyden jatkokoulutukset verkkokoulutuksina

Verkkokoulutuksena suoritettavat ammattipätevyyden jatkokoulutukset ovat koulutuksia, joissa koulutus suoritetaan itsenäisesti opiskelemalla ruudulla näkyvää koulutusmateriaalia ja tekemällä tehtäviä.

Voit suorittaa koulutuksen yhdessä päivässä (7 tuntia, 1h = 45min) tai kahtena peräkkäisenä päivänä (2 x 3,5h).

Verkkokoulutuksia valvoo TRAFI ja kaikista koulutuksista saa ammattipätevyysmerkinnän.

Koulutus tapahtuu verkossa, joten voit osallistua mistä haluat. Voit käyttää mitä tahansa uudehkoa tietokonetta, älypuhelinta tai tablettia.

Saat sähköpostiisi ohjeet ja tunnukset koulutuksen suorittamisen kun olet ilmoittautunut. Tarvitset koulutuksen alussa tunnistautumista varten henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Tarvitset lisäksi puhelimen johon on asennettu Whatsapp-sovellus. Whatsapp on ilmainen ja helppo asentaa puhelimeen.

Ilmoittaudu verkkokoulutukseen

Koulutuksia tarjolla lähes joka arkipäivä ja lauantai!

Verkkokoulutusten aukioloajat korona epidemian ajan

ma-to klo 8 - 22 (aloitus koko päivän koulutukseen klo 15 mennessä)
pe-la  klo 8 - 16 (aloitus koko päivän koulutukseen klo 9 mennessä)

Poikkeukselliset aukioloajat

31.10. suljettu
23.12 avoinna klo 8-16
24.-26.12 suljettu
30.12 avoinna klo 8-16
31.12.-2.1. suljettu

Verkkokoulutuksen hinta

NimikeVeroton €ALV %Hinta € (sis. ALV)
Verkkokurssi 79,00 24 97,96
Trafi ammattipätevyys rekisteröinti, suorarekisteröinti 2020 10,00 0 10,00
Ammattipätevyyden rekisteröintipalvelu, suora sähköinen asiointi 2,50 24 3,10
Toimistopalvelumaksu 4,00 24 4,96
Yhteensä 95,50 116,02

100% tyytyväisyystakuu!

Laskutamme suorituksen vasta kun koulutuspäivä on käyty hyväksytysti loppuun asti ja rekisterimerkintä on mennyt sähköisesti Traficomin järjestelmään. Jos keskeytät koulutuksen tai et aloita sitä ollenkaan, sinulle ei tule mitään kuluja. Kokeile siis täysin ilman riskiä.

Etsitkö virtuaalikoulutusta, jossa opiskelu tapahtuu opettajan johdolla?

Virtuaalikoulutuksessa jatkokoulutuspäivien suoritus tapahtuu myös netissä, mutta opetus tapahtuu oikean opettajan vetämänä verkkoyhteyden kautta. Löydät virtuaalikoulutukset täältä.


Esimerkkejä verkkokoulutustarjonnasta

Katso kaikki tulevat verkkokoulutukset

Ennakoiva ajo

Ennakoiva ajo - Koulutuksen tavoitteena on motivoida kuljettaja turvalliseen, taloudelliseen, vastuulliseen ajotapaan sekä liikennekäyttäytymiseen. Perehdytään kuljettajan mahdollisuuksiin vaikuttaa eri osa-alueisiin. Tavoitteena on myös antaa kuljettajalle valmiudet oman toiminnan arviointiin ja hyödyllistä tietoa päätöksen teon tueksi

Ilmoittaudu

Turvallinen työympäristö

Turvallinen työympäristö - Koulutuksen tavoitteena on antaa kuljettajalle tietoa työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin vaikuttavista asioista ja opastaa niiden kehittämisessä. Kuljettajan ammatissa esiintyy verrattain paljon työtapaturmia, joten tavoitteena on turvallisempi yhteinen työpaikka. Koulutuksessa haetaan käytännön keinoja ehkäistä työtapaturmia ja edistää työhyvinvointia sekä työssä jaksamista kuljettajan ammatissa. Työhyvinvoinnin edistäminen on niin kuljettajan kuin kuljetusyrityksenkin tehtävä ja koulutuksen aikana tutkitaan esimerkiksi työergonomiaa.

Ilmoittaudu

Logistiikkaturvallisuus

Logistiikkaturvallisuus - Koulutuksen tavoitteena on tarjota kuorma- ja linja-autonkuljettajille kattava tietopaketti logistiikkaturvallisuuden eri osa-alueista. Kuljettajat tiedostavat myös paloturvallisuuteen liittyvät perusasiat ja tuntevat yleiset ilmoitus-, pelastus- ja toimintakäytännöt. Tämä ehkäisee ja minimoi henkilö- ja materiaalivahinkoja, kun koko työyhteisö edistää paloturvallista toimintaympäristöä.
Koulutuksessa annetaan kuorma- ja linja-autonkuljettajille kattavat perustiedot liittyen heidän ammatissaan esiintyviin logistiikka-alan turvallisuusnäkökohtiin tavoitteena saavuttaa turvallinen työympäristö. Koulutuksessa autetaan kuljettajia tunnistamaan ryöstötilanteita ja ennaltaehkäisemään niitä omalla toiminnallaan. Koulutuksessa käsitellään myös toimintamalli ryöstön kohteeksi jouduttaessa sekä miten toimitaan ryöstön jälkeen.. Koulutuksessa opetetaan tunnistamaan riskejä ja annetaan vinkkejä tilanteiden purkamiseen ja jälkihoitoon.

Ilmoittaudu

Inhimillisten tekijöiden vaikutukset ja toiminta hätätilanteissa

Inhimillisten tekijöiden vaikutukset ja toiminta hätätilanteissa - Koulutuksessa perehdytään inhimillisiin tekijöihin ja niiden vaikutuksiin kuljettajan työssä. Tavoitteena on oppia ymmärtämään, mikä saa ihmisen tekemään virheitä ja miten voimme ehkäistä niiden aiheuttamia onnettomuuksia.
Toisessa osiossa tarkastellaan tieliikenteen onnettomuustilastoja ja onnettomuustyyppejä, sekä tutustutaan ensiavun hoitoketjuun. Tavoitteena on opettaa kuljettajille toiminta onnettomuuspaikalla ja auttaa kohtaamaan hätätilanteita, jotka voivat tulla vastaamme niin toimistolla, terminaalissa, henkilökuljetuksissa kuin vapaa-ajallammekin. Hätäensiavun osassa tutustutaan miten erilaiset vammat ja sairaskohtaukset syntyvät, sekä miten toimitaan hätätilanteessa ja varmistetaan ammattiavun pääseminen paikalle.

Ilmoittaudu

Scania polttoainetalous, maantieliikenne

Koulutuksen tavoitteena on lisätä kuljettajan tietämystä seuraavista asioista: - Kuljettajan toiminnan ja asenteen merkitys kuljetusyrityksen talouteen. - Ajovastusten ja joutokäynnin vaikutus kulutukseen. - Ennakoinnin ja ajonopeuden vaikutus kulutukseen. - Uuden ajoneuvotekniikan hyödyntäminen taloudellisessa ajamisessa

Ilmoittaudu

Koulutukset paikkakunnittain

KOULUTUKSET

VIRTUAALIKOULUTUKSET